Dues sessions d'informació sobre el Compromís per la sostenibilitat Biosphere al Vallès Oriental

Dilluns, 11 de febrer de 2019 a les 00:00

Una aposta per la millora continua cap a un turisme més sostenible. Al Vallès Oriental ja són 32 empreses i entitats les que compten amb el distintiu i a la província de Barcelona 245.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental obre una nova convocatòria per empreses i administracions públiques perquè puguin adherir-se al Compromís per la sostenibilitat Biosphere, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la sostenibilitat de les empreses turístiques i el treball conjunt per fer del turisme una activitat més sostenible.

Per aquest motiu, el dimecres dia 6 a Caldes de Montbui i el divendres dia 8 de febrer a Cardedeu es van dur a terme sessions informatives en les que es va explicar el Compromís per la sostenibilitat Biosphere, amb l’assistència d’una desena d’empreses interessades.

Les entitats que s’adhereixin a la convocatòria del Compromís per la sostenibilitat Biosphere d’enguany, podran tenir durant tot l’any, formació conjunta i assessorament individualitzat pel que fa a bones pràctiques i el seu pla de millora.

Què és el Compromís per la sostenibilitat Biosphere?
Aquest és un distintiu desenvolupat per Diputació de Barcelona i Cambra de Comerç per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics a partir de la certificació Biosphere de l’Institut de Turisme Responsable. L’ITR és un organisme vinculat a la UNESCO i soci de l’Organització Mundial del Turisme i del Global Sustainable Tourism Council. Es tracta d’una certificació pionera, basada en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030.

El Compromís per la sostenibilitat Biosphere pretén fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses i serveis i el Consell Comarcal del Vallès Oriental és l’ens gestor per la implantació d’aquest compromís a la comarca, on ja són 32 les empreses i entitats distingides.

A la província de Barcelona són 245 empreses i entitats les que ja compten amb el distintiu i treballen fermament amb la cultura de la sostenibilitat per fer que aquest sector sigui, dia a dia, més sostenible en tots els àmbits.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic turisme@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 11.02.2019 | 13:16