Vallès Queer!, primera trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental
El Consell Comarcal i la Vorera col·lectiu LGBTIQ+ del Baix Montseny organitzen la primera jornada i trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental, que se celebrarà l’11 de novembre a la Fàbrica Tèxtil Rase, de Cardedeu, amb tallers, actuacions i intercanvi d’experiències, des de les 11 h fins a la 1 de la matinada.
El dissabte 11 de novembre, la Fàbrica Tèxtil Rase de Cardedeu acollirà la primera jornada i trobada de joves LGBTIQ+ del Vallès Oriental “Vallès Queer!”. Cal inscripció prèvia per assistir-hi.
L’organitza l’Àrea de Joventut i el Servei d’Atenció Integral del Consell Comarcal i La Vorera –col·lectiu LGBTIQA+ del Baix Montseny-, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardedeu, el SAI de Pineda de Mar i la Diputació de Barcelona, així com de col·lectius i entitats com La Paki de Cardedeu i Parlem Queer.
L’objectiu de la jornada és esdevenir un espai d’intercanvi d’experiències entre els i les diferents joves del Vallès Oriental de l’àmbit LGBTIQ+, i ser un punt de trobada entre joves organitzades i d’altres que no ho estan.
La jornada comptarà amb diferents actes on es podran escoltar algunes de les experiències de la realitat rural d’una persona jove LGBTIQ+, així com la realitat pròpia de la comarca en aquest àmbit.
També es realitzaran diversos tallers sobre diversitat sexual i de gènere, drag queer i actuacions musicals i teatrals.
Es convida la joventut de la comarca –indiferentment de la seva orientació sexual i identitat de gènere- a assistir a la Jornada i participar-hi.
Programa:
11h Benvinguda institucional i Taula rodona sobre món rural i dissidències
13h Taller de diversitat sexual i de gènre, amb el SAI de Pineda de Mar
14:30h Dinar a càrrec de Totes Legals
17h. Taller Drag Queer
20h. Sopar amb Totes Legals
21h. Actuacions teatrals i musicals
Per assistir a la jornada cal reservar la plaça al següent formulari d’inscripció: https://forms.gle/y2YSoJufdKe2LcCZ6 El termini finalitza el 3 de novembre.
Aquest servei del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 5 "Igualtat de gènere" i número 10 "Reducció de les desigualtats" . El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.