El col·lectiu CuinaVO ha portat del 25 al 27 d'abril l’aroma del Montseny al torneig Comte de Godó de tennis que es disputa a Barcelona. Ho ha fet repartint més de 2.000 bosses de carquinyoles amb els aromes del massís aprofitant aquest esdeveniment esportiu.
Del 25 al 27 d’abril els cuiners del col·lectiu CuinaVO han repartit més de 2.000 bosses de carquinyolis amb aromes del Montseny a l’estand que Turisme de la Diputació de Barcelona té instal·lat a la 62a edició del Torneig Comte de Godó, que organitza el Real Club de Tennis de Barcelona al Carrer Bosch i Gimpera, al barri de Pedralbes de Barcelona. Diversos productors de la comarca i cuiners del col·lectiu CuinaVO aproparan el Vallès Oriental a tots els assistents al Torneig.
El cuiners de CuinaVO han elaborat els carquinyolis especialment per aquest esdeveniment amb uns ingredients diferents: romaní i ceps que recordaran els aromes del Montseny.
La Xarxa Productes de la Terra de la Diputació també ha posat un espai al Torneig, a disposició de les empreses agroalimentàries de la província amb la finalitat de promocionar el territori i els productors i productes. Per part del Vallès Oriental hi passaran el Celler de Can Roda i Àpats Food, a més del col·lectiu Cuina VO.
CuinaVO és una agrupació voluntària de cuiners i restaurants del Vallès Oriental, impulsada pel Consell Comarcal, que fonamenta la seva proposta gastronòmica en una cuina de territori, de proximitat i qualitat, promovent així els recursos del nostre territori, els productes locals i els productors artesans i de qualitat de la nostra comarca. Treballen per reforçar la vinculació Cuina i Territori; per dinamitzar turísticament i gastronòmicament la nostra comarca per fer de la cuina i dels productes de qualitat el seu millor ambaixador.