El Consell Comarcal, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, ha programat una jornada el 9 d’octubre al Centre Cívic La Fàbrica, de Santa Eulàlia de Ronçana, de 18 a 20 h.
La trobada està dirigida a petites empreses del sector agroalimentari, restaurants i agrobotigues, amb l’objectiu d’incrementar la presència de producte local als restaurants de la comarca.
Les inscripcions es poden fer fins al 4 d’octubre a través del formulari
Programa:
17.30 h Arribada i ubicació dels productors en el seu espai
18.00 h Benvinguda per part del Consell Comarcal
18.10 h Explicació de la dinàmica de Networking
18.15 h Inici Networking entre productors i restaurants
20.00 h Agraïment i cloenda de la jornada
Aquesta acció del Consell Comarcal contribueix als Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) número 2 "Fam zero", 12 "Consum i producció responsables" i 15 "Vida terrestre". El Consell Comarcal aposta per treballar, com administració pública, en el marc de l'Agenda 2030 i els ODS.