Fins el 20 de novembre de 2016 està obert el període d’inscripció
El Consell Comarcal del Vallès Oriental, en col·laboració amb l’Associació Gastronòmica CuinaVO, el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, Convívium Slow Food del Vallès Oriental i l’Associació Llavors Orientals, organitza les “II Jornades Gastronòmica de llegums del Vallès” de l'1 de desembre al 31de març de 2017. Les Jornades s’organitzen en el marc del projecte Xarxa Productes de la Terra i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.
L’objectiu de les Jornades és donar a conèixer les varietats locals de llegums del Vallès mitjançant menús gastronòmics singulars i apropar els productors locals a la restauració de qualitat de la comarca i de les comarques circumveïnes.
Poden adherir-se a la campanya les persones físiques i jurídiques, que realitzin activitats de restauració col·lectiva i que manifestin la seva voluntat de participació mitjançant la presentació de la sol·licitud d’adhesió a les jornades, fins el 20 de novembre de 2016 al Consell Comarcal del Vallès Oriental.
Les sol·licitud i les bases de les jornades es podran consultar a la pàgina web www.vallesoriental.cat i a https://productesdelvalles.wordpress.com.
Per poder participar és imprescindible:
Les varietats que s’inclouen a la promoció són:
Mongeta del ganxet, mongeta del carai o carall, mongeta genoll de Crist (o or i plata), mongeta ull de perdiu, mongeta rènega negra, mongeta de la neu i cigró menut de Palou.
Durant aquest període es farà difusió a diferents mitjans amb la finalitat de donar a conèixer al consumidor quins són els restaurants que s’han adherit a les II Jornades Gastronòmiques de llegums del Vallès i posteriorment s’entregarà a cada restaurant:
Mes informació:
Consell Comarcal del Vallès Oriental
Àrea de Desenvolupament Local
Carrer Miquel Ricomà 46,
08401 – Granollers
Persona de contacte:
Carme Garrido López
productesterra@vallesoriental.cat;
Tel. 938 600 702