El Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb el suport de la Diputació de Barcelona, Xarxa Productes de la Terra, està treballant en el procés de recuperació i promoció de les varietats antigues de tomàquets del Vallès, amb l’objectiu de recuperar i incorporar de forma progressiva als cultius dels productors agrícoles de la zona, al mercat local i evidentment als plats dels consumidors.
El tast que es farà el dilluns 15 de febrer a el Restaurant El Pla, està dirigit a restaurants, cuiners, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors que vulguin tastar aquests productes i conèixer quines són les seves qualitats organolèptiques.
Amb aquesta finalitat, el proper dilluns 15 de febrer a les 18:00 el Consell Comarcal organitza un TAST DE LLEGUMS DE VARIETATS LOCALS DEL VALLÈS, al Restaurant El Pla de La Roca del Vallès que elaboraran els cuiners de l'Associació Gastrònomica CuinaVO
El tast està dirigit a restaurants, cuiners, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors que vulguin tastar aquests productes i conèixer quines són les seves qualitats organolèptiques.
Es podran tastar diferents varietats de llegums:
A tots els assistents se’ls hi farà entrega de:
Els restaurants, cuiners, botigues especialitzades i cooperatives de consumidors que estiguin interessats/des en participar, agrairem confirmin assistència enviant un correu a productesterra@vallesoriental.cat o trucar al telèfon 93 860 0702 i demanar per Carme Garrido o Marta Cañas.
La inscripció es farà per ordre d’arribada, doncs les places són limitades.