El proper dissabte 21 de novembre el Consell Comarcal del Vallès Oriental, juntament amb l’Ajuntament de Granollers i el Banc de Llavors del Vallès Oriental i amb el suport de la Diputació de Barcelona Xarxa Productes de la Terra, organitza el dissabte 21 de novembre a La plaça de la Porxada, un Tast gastronómic i mercat amb varietats locals .
El mercat de productors s’obrirà a les 11 del matí amb parades de productors de la Xarxa Productes de la Terra, productors de Palou, dues cerveseres artesanes de la comarca i un productor de vi DO Alella.
A les 11.30 s’iniciarà una demostració de cuina en directe (show cooking) de tres tastets proposats pel Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental:
A partir de les 12 h es vendran els tiquets per fer la degustació dels tastets.
El mercat, que tancarà a les 14 hores, es tornarà a reprendre a les 5 la tarda i mitja hora més tard, a les 17:30 es repetirà la demostració de cuina en directe, en aquest cas a càrrec del col·lectiu CuinaVO, que agrupa cuiners i restaurants del Vallès Oriental que promouen les singularitats de la cuina vallesana, a partir dels productes locals i els productors artesans i de qualitat de la nostra comarca.
Els tastets seran:
A partir de les 18 h es vendran els tiquets per degustar aquests tastets.
En aquesta activitat hi col·labora el Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, Cuina VO, el suport de la Xarxa productes de la Terra de la Diputació de Barcelona i el Servei d’Ocupació de Catalunya, Departament d’Empresa i Ocupació, Fons Social Europeu.