Els restaurants del col·lectiu CUINAVO juntament amb altres restaurants de la comarca participen a les III Jornades Gastronòmiques de tomàquets del Vallès.
Des del 15 de juliol fins al 15 de setembre diversos restaurants de la comarca us ofereixen plats i menús gastronòmics singulars, basats en els tomàquets de varietats antigues recuperades del Vallès.
Els visitants podran tastar varietats de tomàquets com ara el Cor de Bou de Vacarisses, el Rosa Ple de l’Etern, el Pometa de Santa Eulàlia de Ronçana, de l’Ametlla i el Tardà de Riells. Varietats amb gust i olor com els d’abans i que han estat recuperades durant els darrer anys de la mà d’hortolans i pagesos professionals del Vallès i gràcies a la recerca realitzada per l’Associació Llavors Orientals i en Pep Salsetes.
Que vagi de gust!
LLISTAT DE RESTAURANTS QUE ADHERITS A LA JORNADA I PLATS QUE PODEU TASTAR
CALDES DE MONTBUI:
MIRKO CARTURAN CUINER (CUINAVO)
C/ Pi i Margall, 75 baixosTel. 93 865 41 60
Plats amb tomàquets:
reserves@mirkocarturan.com
www.mirkocarturan.com
RESTAURANT ROBERT DE NOLA (CUINAVO)
Passeig del Remei, 48-50
Tel. 93 865 4047
Amanida de Cor de Bou amb prunes, gelat de llet de cabra de St. Feliu i seitons.Consomé de Tomàquet Rosa Ple amb saltat de verdoreta de la nostra horta i la seva polpaCaneló de Cor de Bou amb sardina, alfàbrega i herbes de margerobertdenola@hotmail.com
www.robertdenola.cat
CÀNOVES I SAMALÚS:
CAN CANDELICH (CUINAVO)
Ctra. de Llinars a St. Llorens, km 36
Tel 93 871 4546
Degustació de varietats recuperades de tomàquets del Vallès i diferents plats elaborats amb tomàquets de varietats antiguesccandelich@yahoo.es
CAN CUCH (CUINAVO)
Masia de Can Cuch de Muntanya, 35
Tel. 93 103 3980
Vellut de tomàquet cor de bou i maduixes amb històriesAmanida de Can Cuch amb pometa de la Garriga i cruixents de verduresTronc de rap rostit amb tomàquet Palosanto confitat i altres herbescancuch@cancuch.com
www.hotelcancuch.com
GRANOLLERS:
LA RECTORIA DE PALOU (CUINAVO)
Pg. del Dr. Fàbregas, 81 Palou
Tel. 93 879 1283
Assortiment de tomàquets de varietats recuperades amb bacallà esqueixatMil fulles de tomàquet Cor de Bou farcit d’albergínia escalivada, mató especiat i oli Veralarectoriadepalou@hotmail.com
www.larectoriadepalou.com
L’ORIGINAL
C. Ponent, 25
Tel. 93 742 59 48
Carpaccio de Cor de bou amanit amb alls tendres de Palou i ventresca de bonítolTomàquet Palosanto farcit del seu gaspatxo i els guarniments d’estiuCalamars de potera saltejats amb melmelada de Pometa de la Garriga i vainillaadministracio@loriginal.es
www.loriginal.es
L’ AMETLLA DEL VALLÈS:
CAN GUAL AGROTURISME – CASA RURAL
Can Gual s/n
Tel. 93 843 03 10
Degustació de Pometa de Lluís Vila de l’Ametlla, Pometa de la Garriga, Cor de bou de Vacarisses, Pare Benet, Rosa ple del Etern i Palasanto.
info@cangual.net
www.cangual.net
Menú i plats oferts als hostes de la casa rural.
LA ROCA DEL VALLÈS:
El PLA RESTAURANT (CUINAVO)
Crta. de Valldoriolf, km 0,5. La Torreta
Tel. 93 879 1631
elplarestaurant@gmail.com
www.elplarestaurant.es
MONTMELÓ:
CAN MAJOR (CUINAVO)
C/ Major, 27
Tel. 93 568 0280
Vellut de tomàquet Rosa Ple amb gelat de formatge artesà de cabraCoca de Cor de Bou amb figues i llonganissa ibèrica ecològica de Can SalgotPare Benet farcit d’assortit de Mar
canmajor@canmajor.com
www.canmajor.com
PARETS DEL VALLÈS:
EL JARDÍ (CUINAVO)
C/ Major, 1
Tel. 93 562 01 03
Tomàquet Montserrat farcit de mongetes del carai i formatge de la GlevaSardines marinades i tomàquet Cor de bouCroquetes de tomàquet Pometaeljardi@restauranteeljardi.com
www.restauranteeljardi.com
SANT CELONI:
EL CRUCE (CUINAVO)
Crta. C35, km 55
Tel. 93 867 3259
Tàrtar de tomàquet Cor de Bou, sardina marinada i alfàbrega.Vellut de tomàquet Pometa, escopinyes escaldades i oli d’ oliva verge de Can Rifer de Mosqueroleselcrucerestaurant@gmail.com
www.elcrucerestaurant.com
SANTA EULÀLIA DE RONÇANA:
RESTAURANT LA MAMA (CUINAVO)
Crta. de Parets a Bigues, km 12,5 -BV-1453
Tel. 93 844 6406
Tastet de varietats antigues dels VallèsSalmorejo Pare Benet farcit de brandada, formatge fresc de Can Corder i codonyCeviche de tonyina amb tomàquet rosa pleBacallà amb melmelada de tomàquet Cor de bou i ceba confitadainfo@restaurantlamama.cat
www.restaurantlamama.cat
TAGAMANENT:
EL BELLVER (CUINAVO)
Masia El Bellver, s/n
Tel. 93 482 9116
Buffet Degustació de varietats recuperades de tomàquets del Vallèsinfo@lacalma.net
www.lacalma.net
EL FOLLÓ (CUINAVO)
Masia El Folló, s/n
Tel. 93 842 9116
reserveselfollo@gmail.com
www.elfollo.com
VALLROMANES:
SAULÓ (CUINAVO)
Av. Can Galvany, s/n
Tel. 93 572 9591
reserves@cangalvany.com
www.cangalvany.cat
VILANOVA DEL VALLÈS:
RESTAURANT TRANSIT (CUINAVO)
Autopista AP7, sortida 13
Tel. 93 845 6050
direccion@hotelaugustavalles.com
www.hotelaugustavalles.com
VILALBA SASSERRA:
LA TABERNA DEL BAIX MONTSENY
Ctra. Vella, 5-7
Tel. 93 841 1278
Tàrtar de tomàquet Pometa amb anxovesTomàquet Cor de Bou del Vallès amb pesto d’alvocats i llagostinsAmanida de tomàquet de Montserrat amb bacallà i oli de romesco
restaurantlatavernabm@gmail.com
SITGES – BARCELONA:
ATZAVARA PORT
Pg. de les Draçanes, 23
Tel. 93 894 5924
Amanida de tomàquets amb Cor de bou i Pometa de la GarrigaSopa freda de tomàquet Pometa de la Garriga, Rosa Ple i alfàbregaTartar de tomàquet Rosa Ple i Pare Benet amb anxovainfo@atzavaraport.com
www.atzavaraport.com