Taula rodona d'Enogastronomia. Enoturisdme, DO Alella i gastronomia.
Valorem la cultura del vi i gastronomia singulars de la comarca?
Quins reptes tenim per posicionar-nos com a territori enoturístic de referència?
Experts del món del vi compartiran la seva visió sobre el Vallès Oriental com a territori #fodie i #winelover
Adreçat a sector turístic públic i privat.
Aforament limitat
Es continuarà amb la "Taula Rodona: Vallès Oriental, territori winelover", un espai de debat on es posaran de manifest les fortaleses i els reptes que té el Vallès Oriental per posicionar-se com a destí de referència pels anomenats foodies o winelovers, aquelles persones viatgeres motivades per l’oferta gastronòmica i vitivinícola que ofereix un territori.
A la Taula participaran persones expertes del món del vi que donaran la seva visió: Anna Pujol, secretària del Consell Regulador de la DO ALELLA; Rosa Milà, del Celler de Can Roda de Santa Maria de Martorelles; Jordi Luque Sanz, periodista gastronòmic, i Marta Clot, sommelier i divulgadora de la cultura vitivinícola catalana a les xarxes socials @viicompanyia
Es finalitzarà l’acte amb un refrigeri de l’espai gastronòmic Ostrya Celler del Ferrer (Punt d’Informació Turística i empresa certificada amb el segell Biosphere) maridat amb vins de la Do Alella.
Sala Francesc Tarafa de Granollers (carrer Corró, 47, 08401