09.15 h / 1a visita guiada a l’hort de l’Espelt a càrrec de Llavors Orientals 10.15 h / Taller familiar a càrrec d’Agromosaic, Associació de Productors i Elaboradors Ecològics del Vallès Oriental 11.15 h / 2a visita guiada a l’hort de l’Espelt, a càrrec de Llavors Orientals 11.45 h / Tast de varietats antigues de tomàquets a càrrec de l’Slow Food Vallès 12.15 h / Presentació i degustació del gaspatxo Termal, elaborat amb aigües minero-medicinals de Caldes de Montbui i amb tomàquets de proximitat. 13.00 h / Show cooking amb “Elaboració de 4 tapes fetes amb tomàquets de varietats locals” a càrrec del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental. Es podrà degustar i presenciar com cuinen (preu 2 €).
JORNADES GASTRONÒMIQUES
Sta. Eulàlia de Ronçana “El tomàquet al plat”, del 8 al 24 de juliol, vine i tasta als restaurants els plats elaborats amb tomàquets de varietats locals dels productors de Sta. Eulàlia de Ronçana i de la comarca del Vallès Oriental.
Caldes de Montbui “Jornades gastronòmiques del tomàquet” del 22 al 31 de juliol amb tomàquets dels horts de Caldes de Montbui.
Gratuït
Centre Cívic i Cultural La Fàbrica (Santa Eulàlia de Ronçana)