El Consell

Salutació del President

Us vull donar la benvinguda a la pàgina web del Consell Comarcal, una finestra digital amb la qual volem donar a conèixer la nostra comarca, així com la institució i tots els programes,activitats i serveis que prestem.

El Consell Comarcal del Vallès Oriental és una institució que té com a eix central de la seva actuació el suport als ajuntaments de la comarca en la gestió de serveis municipals i en les actuacions que van més enllà dels límits municipals.

Aquesta és una administració amb vocació de servei, que situa la qualitat, el treball en xarxa i la concertació com a fórmula de creació i definició de les seves actuacions i polítiques. Accions i actuacions orientades a l’impuls del progrés i a donar resposta a les necessitats canviants de les persones que hi viuen a la comarca.

A través d’aquesta web, volem donar compliment als principis i obligacions de la transparència, podreu accedir a molta informació sobre la comarca, a d'altres portals webs generats per la institució per atendre necessitats concretes, a les principals informacions sobre el funcionament del dia a dia de l’administració i a la nostra Guia de Serveis, document que recull tot el detall dels programes, actuacions i serveis que duem a terme.

Esperem que aquesta web us resulti útil per conèixer l’activitat que desenvolupem, que ens ajudi a enfortir, cada cop més, la relació entre els municipis, ciutadans i el Consell Comarcal, i us animem a tots a descobrir una mica més del Vallès Oriental.

David Ricart
President

 

Perfil

David Ricart és l'alcalde de Vallromanes. Abans, ha estat regidor de Participació ciutadana i joventut a l'Ajuntament de Montcada i Reixac, Coordinador Territorial a Barcelona de la Secretaria de Joventut de la Generalitat de Catalunya i Conseller Comarcal de joventut al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

Darrera actualització: 14.02.2019 | 13:57