Sistema de Qualitat Turística Espanyola en Destinació

El SICTED suposa un nou enfocament en l’ampliació del Sistema de Qualitat Turística Espanyola en Destinació, caracteritzat per la gestió coordinada del destí, l'aplicació conjunta intersectorial de paràmetres de qualitat i la incorporació al projecte de sectors que no són necessàriament turístics, però sí relacionats amb la qualitat de la destinació.

L’objectiu general del projecte SICTED és desenvolupar un model de gestió integral de la qualitat en la destinació, per tal d’aconseguir una gestió contínua i conjunta de la qualitat en qualsevol destinació turística nacional. L’aplicació del sistema presenta importants avantatges competitius com el reconeixement del sistema a nivell estatal, la cohesió de la destinació, la millora de la percepció de la qualitat de la destinació per part del visitant o l’augment de la percepció de fiabilitat i seguretat de l’oferta, entre altres factors.

Un dels punts claus del distintiu SICTED és la sensibilització cap a la millora de la qualitat en destinació. Aquesta tasca es duu a terme mitjançant la informació al turista, la implantació de bones pràctiques alhora de treballar, el desenvolupament d’eines d’excel·lència, la dotació de recursos i els mecanismes de reconeixement com el distintiu a la destinació, el distintiu a l’empresa o entitat pública i el certificat d’assistència a les persones participants.

Darrera actualització: 13.12.2013 | 01:44
Darrera actualització: 13.12.2013 | 01:44