Mobilitat

L’Àrea de Mobilitat té per objectiu la millora dels desplaçaments de persones i mercaderies a partir de l’estudi i propostes orientades una mobilitat sostenible i segura.

Notícies

  • 6 de novembre de 2018 Reunió amb les escoles per innovar en la gestió del servei de transport escolar Presentació Traceus

    El control del servei de transport escolar passarà a la plataforma Traceus, que permet fer-ne el seguiment en temps real als dispositius mòbils.

  • 7 de febrer de 2018 2a sessió de participació ciutadana del Pla específic de mobilitat del Vallès (PEMV) 2a sessió de participació ciutadana del Pla específic de mobilitat del Vallès (PEMV)

    El dimarts 6 de febrer de 2018 ha tingut lloc al Teatre Auditori Can Palots de Canovelles la segona sessió de participació ciutadana del Pla específic de mobilitat del Vallès (PEMV), que impulsa El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya amb la col·laboració  dels consells comarcals. En la presentació, l’alcalde de Canovelles, Emiliano Cordero, ha donat la benvinguda als assistents i el president del Consell Comarcal, David Ricart, ha expressat la satisfacció pel fet que l’elaboració del PEMV tingui en consideració i faci partícips les entitats del territori i la ciutadania, ja que la planificació de la mobilitat acaba tenint una clara repercussió social. Entre els més de 30 assistents, hi havia representants d’associacions empresarials, d’entitats vinculades a la mobilitat, de sindicats i d’ajuntaments.

Darrera actualització: 17.07.2013 | 07:19