Ensenyament

L’Àrea d’Ensenyament del Consell Comarcal té delegada la competència del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en transport i menjador escolar.

Notícies

 • 6 de novembre de 2018 Reunió amb les escoles per innovar en la gestió del servei de transport escolar Presentació Traceus

  El control del servei de transport escolar passarà a la plataforma Traceus, que permet fer-ne el seguiment en temps real als dispositius mòbils.

 • 19 d'abril de 2018 La reducció d'alumnat d'Educació Infantil i Primària provoca una moderada caiguda de les matriculacions durant el curs 2016-2017 Nota Informativa Estadística d'ensenyament, escolarització i èxit escolar 2016-2017

  Durant el curs 2016-2017 es van registrar 74.728 matrícules al Vallès Oriental. Aquesta xifra suposa una reducció total de 144 alumnes respecte al curs passat a causa de la disminució de matriculacions en l’Educació Infantil, Primària i Especial. Pel que fa a l’èxit escolar, l’alumnat de la comarca presenta unes taxes d’èxit superior a la mitjana catalana en tots els nivells d’Educació Secundària Obligatòria, i el col·lectiu femení destaca per una taxa d’èxit superior al masculí.

 • 27 de febrer de 2018 SUSPENSIÓ TRANSPORT ESCOLAR I ADAPTAT DEMÀ 28 DE FEBRER

  Us comuniquem que Centre de Coordinació Operativa de Catalunya CECAT té activada  la fase d’ALERTA DEL PLA NEUCAT.

  La previsió és que avui dimarts a la tarda arribarà un segon front més intens que s’allargarà fins al matí de dimecres i es preveu que al litoral podrà nevar i puntualment deixar gruixos d'entre 0 i 2 cm a punts del litoral i entre 2 i 15cm a la resta. A zones elevades del prelitoral i de la depressió Central es podran arribar a superar els 15 cm.

  Tenint en compte aquestes  previsions i davant de la possibilitat que hi hagi incidències en la mobilitat i en l’estat del trànsit que eventualment poden afectar a la seguretat i el benestar dels usuaris del servei de transport escolar i el servei de transport adaptat, se suspenen els serveis esmentats per a tota la jornada de demà 28 de febrer.

Darrera actualització: 17.07.2013 | 07:19