Consum

El Consell Comarcal del Vallès Oriental, a través d’un conveni signat amb l’Agència Catalana del Consum de la Generalitat de Catalunya i el suport de la Diputació de Barcelona, té l’encàrrec de gestió per a la realització d’actuacions definides en matèria de consum a la comarca que comprèn l’atenció dels ciutadans i ciutadanes domiciliats en els diversos municipis del Vallès Oriental. 

L’Àrea de Consum del Consell Comarcal té com a missió garantir els drets de les persones com a usuàries de serveis i consumidores de béns i productes.

És amb aquest objectiu que s’ha creat l’Oficina Comarcal d’Informació a les persones consumidores (l’OCIC) que és un servei públic i gratuït.

 

Notícies

 • 21 de gener de 2019 Uns 5000 assistents Fira de l’Oli Vera a Bigues i Riells Parada d'Oli

  Gran èxit d'assistència i participació a la VII Fira de l'Oli Vera i altres varietats tradicionals i al V Mercat del Pa Artesà  del passat dissabte a Bigues i Riells amb al voltant de 5000 participants.

 • 20 de juliol de 2018 AVÍS DE CONSUM

  Què cal saber en cas de cancel·lació d'un vol

 • 29 de maig de 2018 Avís de Consum

  Tancament de la clínica dental iDental a Barcelona.

  Informació d'interès per a les persones consumidores que hagin contractat els serveis la clínica dental  iDental  de  Barcelona , tancada sense avís previ, i  hagin pagat la totalitat o una part de l'import del tractament  sense que l'hagin completat.

Darrera actualització: 22.12.2016 | 02:55