Tot a punt per la X Fira Lliga’t a la terra i Mercat del planter

Divendres, 12 d'abril de 2019 a les 00:00

El dissabte 13 d’abril de 2019 es celebrarà el 10è aniversari de la Fira lliga’t a la terra i el Mercat del planter de Santa Eulàlia de Ronçana, al Centre Cívic La Fàbrica.

La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i la Xarxa de productes de la Terra, amb la col·laboració de l’Associació Llavors Orientals, l’Associació Gastronòmica CuinaVO i l’Horta del Molí d’en Vendrell.

Durant tot el dia hi haurà parades amb productes dels pagesos de la comarca i podreu comprar als nostres productors gran diversitat de productes com embotits, hortalisses de temporada, formatges, llegums, conserves, cervesa artesana i pa.

Per celebrar el desè aniversari de la Fira lliga’t a la Terra i Mercat del Planter, per cada compra de 5€  dels productes que trobareu a la fira, es farà entrega d’un tiquet per participar al sorteig de 10 regals!!!

Al llarg de tot el dia es podrà participar en diferents activitats, com tallers i xerrades, i comprar planters de varietats locals recuperades de tomàquets i altres productes del Vallès.

En aquesta X edició a la Fira lliga’t a la terra i al Mercat del planter es podran comprar varietats locals de tomàquets, d’horta, de plantes aromàtiques i medicinals i d’arbustos.

A més, es podrà gaudir de diferents activitats que hem organitzat per poder conèixer millor el món de la pagesia. També, es podran realitzar visites a l’Hort de l’Espelt i realitzar dos tallers familiars: “Balcons subterranis” i “Fes bombes de llavors” a càrrec de Llavors Orientals, i veure un Espectacle de teatre i titelles a càrrec de la Companyia Tanaka Teatre amb berenar per a tothom.

La fira ofereix també un dinar popular elaborat pels cuiners de l’Associació CuinaVO, una Exposició de Cartells i Fotografies dels 10 anys de la Fira, i un final de festa musical: “Espectacle participatiu de danses tradicionals catalanes i d’arreu” amb els Ministers del Tomàquet.

La Fira està organitzada per l’Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçanaamb el suport de la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i la Xarxa de productes de la Terra, amb la col·laboració de l’Associació Llavors Orientals, l’Associació Gastronòmica CuinaVO i l’Horta del Molí d’en Vendrell.

Darrera actualització: 12.04.2019 | 10:34

Imatges

Fira Lliga't a la Terra i Mercat del Planter Programa Fira Lliga't a la Terra