Taula Territorial “El mercat social com a element dinamitzador del territori”.

Dimarts, 2 d'abril de 2019 a les 00:00

L'Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental va dur a terme el passat 25 demarç la primera Taula Territorial de l'any 2019.

Dilluns 25 de març, l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental va dur a terme la 1a. Taula Territorial de l’Economia Social del Vallès Oriental, amb el tema central “El mercat social com a element dinamitzador del territori”. En aquesta taula varen participar el senyor Ruben Suriñach membre d’Opcions i de la XES, amb la ponència “Com generar mercat social des de les entitats” i Montse Lamata de la cooperativa Ensó amb la ponència “Com generar mercat social des de l’administració pública”. A la taula Territorial és on es convoca a totes les entitats d’economia social i totes les administracions locals del Vallès Oriental.

Així mateix, i una vegada acabada la Taula Territorial es va dur a terme la inauguració oficial de la nova seu de l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental, en un local del carrer Corró 122, que porta el nom "d’Espai d’Impuls de l’Economia Social i Cooperativa". Tanmateix, l’activitat ja va arrencar a mitjans de febrer, fins i tot amb la programació d’alguna formació, reunió i assessorament dins del mateix local.

L’acte oficial d’obertura de l’espai ha estat aquesta setmana perquè coincidís amb la Taula Territorial de l’Economia Social del Vallès Oriental, i era per fer la inauguració amb la gent que finalment ho farà servir.

L’Ateneu ha apostat per disposar d’un local propi, tot i que és també un espai de coworking per a dues de les entitats agrupades (DobleVia i Facto Assessors). Per tant, s’ha buscat més comoditat, que ha estat clau en aquesta decisió, però també s’ha pres per donar més visibilitat a la tasca que es fa com a Ateneu i perquè hi hagi un espai de referència físic que sigui un centre neuràlgic de l’economia social del Vallès Oriental.

De cara a les entitats d’ESS, aquest nou local, a més de servir per beneficiar-se dels assessoraments, acompanyaments i tallers, també pot servir com a espai de reunió.  Aquest espai ofereix la possibilitat de que entitats d’ESS que vulguin fer-lo servir per fer una reunió, una assemblea o una petita formació el puguin reservar.

Darrera actualització: 02.04.2019 | 10:30

Imatges

Local