Nova convocatòria d’adhesió al Compromís per la sostenibilitat Biosphere

Dilluns, 21 de gener de 2019 a les 00:00

El Consell Comarcal del Vallès Oriental obre una nova convocatòria per empreses i administracions públiques perquè puguin adherir-se al Compromís per la sostenibilitat Biosphere, amb l’objectiu de millorar la qualitat i la sostenibilitat de les empreses turístiques i el treball conjunt per fer del turisme una activitat més sostenible.

Les entitats que s’adhereixin al Compromís per la sostenibilitat Biosphere podran tenir durant tot l’any, formació conjunta i assessorament individualitzat pel que fa a bones pràctiques.

Les empreses i entitats que hi estiguin interessades, poden assistir a una de les sessions informatives que es duran a terme els següents dies:

  • El dimecres 6 de febrer a les 10.00h Can Rius de Caldes de Montbui
  • El divendres 8 de febrer a les 10.00h al Museu Arxiu Tomàs Balvey de Cardedeu
     

Cliqueu per fer la inscripció a través d’aquest FORMULARI D’INSCRIPCIÓ SESSIÓ COMPROMÍS BIOSPHERE


Què és el Compromís per la sostenibilitat Biosphere?
Aquest és un distintiu desenvolupat per Diputació de Barcelona i Cambra de Comerç per garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics a partir de la certificació Biosphere de l’Institut de Turisme Responsable. L’ITR és un organisme vinculat a la UNESCO i soci de l’Organització Mundial del Turisme i del Global Sustainable Tourism Council. Es tracta d’una certificació pionera, basada en els 17 objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030.

El Compromís per la sostenibilitat Biosphere pretén fomentar les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses i serveis i el Consell Comarcal del Vallès Oriental és l’ens gestor per la implantació d’aquest compromís a la comarca, on ja són 33 les empreses i entitats distingides.

A nivell de la província de Barcelona són 245 empreses i entitats les que ja compten amb el distintiu i treballen fermament amb la cultura de la sostenibilitat per fer que aquest sector sigui, dia a dia, més sostenible en tots els àmbits.

Per a qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic turisme@vallesoriental.cat

Darrera actualització: 24.01.2019 | 09:19