El turisme del Vallès Oriental present a la B-Travel 2019

Dilluns, 25 de març de 2019 a les 00:00

Aquest cap de setmana s’ha dut a terme la fira B-Travel 2019, punt de trobada de l’oferta turística d’experiències dirigida al públic de proximitat. TurismeVallès hi ha estat present, sota la marca Costa Barcelona, dins de l’estand de Catalunya.

Un any més, TurismeVallès ha estat present a la fira B-Travel, que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana, al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Totes les destinacions catalanes han estat presents dins de l’estand de Catalunya, que estava dividit en les diferents marques territorials.

La fira B-Travel és un punt de trobada del sector turístic dirigit al públic de proximitat amb expositors locals, nacionals i internacionals, on el visitant ha trobat propostes eno-gastronòmiques, d’aventura, d’esports, culturals, escapades en família i activitats de benestar, entre d’altres.

Enguany el saló ha proposat una visita en funció dels interessos del viatger, a través de diverses temàtiques:

  • B-Happy, per turisme de viatges en família, amics i wellness
  • B-Culture, per turisme d'art, història i cultura
  • B-Special, per turisme de compres, nou luxe, etc.
  • B-Adventure, per turisme d'esport i aventura
  • B-industrial, per turisme de rutes de zones amb ampli llegat històric-industrial
  • B-Delicious, per turisme de gastronòmic, en aquest espai s’han degustat fins a 100 receptes en un recorregut enogastronòmic per diferents cultures del món.

B-Travel ha organitzat diverses activitats per als viatgers que han visitat el saló. A l'escenari central, B-Travel Experience Àrea, s’han realitzat les actuacions musicals i les demostracions culturals de diferents països i danses del món. Així mateix, hi ha hagut l’espai B-Travel Cinema, on s’han projectat documentals i vídeos de viatges.

Darrera actualització: 28.03.2019 | 14:43