El Pla Director de Mobilitat recull l'opinió de la comarca

Dimecres, 27 de març de 2019 a les 00:00

El pdM recull el conjunt d'accions que permetran millorar la mobilitat a les comarques de la Regió Metropolitana de Barcelona els propers cinc anys.

La Jornada ha tingut lloc aquest dimecres 27 de març al matí al Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental i s'enmarca en el recorregut que l'ATM està fent per les diferents comarques del seu àmbit per detectar les necessitats i determinar els punts claus en què incidir en el període 2020-2025.

Per tal que el territrori tingui veu han obert un procés participatiu per tal que la ciutadania pugui dir la seva, aquí teniu l'enllaç amb l'enquesta i tota la informació relacionada amb el pdM. Us convidem a que hi participeu i expresseu tot allò que cregueu que s'ha de millorar en el transport públic de Vallès Oriental. Moltes gràcies!

En la sessió d'aquest dimecres, l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) associada amb La Vola, empresa especialitzada en sostenibilitat, han explicat el context del panorma actual en matèria de mobilitat al Vallès Oriental per després plasmar les opinions dels assistents a la reunió, principalment tècnics municipals i sindicats.

Al llarg de la sessió s'ha abordat tant el transport públic -tant ferroviari com per carretera- com el privat o particular. S'ha valorat l'ús de transport compartit i comunitari, així com els vehicles no motoritzats com a eines de transport alternatives al cotxe privat que crea congestions a les principas artèries de la comarca (C-33, C-17 i AP-7).

S'han llançat porpostes de reesctructuració del parc d'interncanvi de transport així com de concienciació de l'afectació en la qualitat de l'aire i la contaminació acústica que se'n deriva.

Darrera actualització: 28.03.2019 | 11:11