Pla Estratègic

Pla Estratègic Vallès Oriental Avança

Estratègia Vallès Oriental Avança

En el marc de la Taula de concertació territorial Vallès Oriental Avança la comarca ha iniciat, amb l'ajuda i el cofinançament de la Diputació de Barcelona i del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Programa Estratègia Vallès Oriental Avança. La seva finalitat és la redacció del Pla Estratègic de Desenvolupament Econòmic Local i l'Ocupació del Vallès Oriental 2018-2025.

La finalitat del Pla Estratègic és definir un model territorial de desenvolupament econòmic de la comarca que integri les especificitats territorials. Aquest model s’ha de centrar en aquells aspectes del desenvolupament econòmic i l’ocupació que han de permetre una millora de la qualitat de vida dels seus ciutadans, i establir, des d’una visió compartida pels agents polítics, socials i econòmics, les estratègies per assolir-lo i les accions necessàries per poder-les implementar, tot optimitzant els recursos públics i privats i fent valdre els recursos endògens del Vallès Oriental.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

 

Notícies

Darrera actualització: 02.08.2018 | 11:37