lismiVO

El Consell Comarcal del Vallès Oriental i les entitats de la comarca que treballen per la inserció laboral de persones discapacitades, estan treballant conjuntament per tal de facilitar la seva inserció al mercat de treball. Aquest és el motiu de la creació d'aquesta pàgina web.

www.xarxalismivo.cat

Notícies

  • 12 de febrer de 2019 Primer plenari de l'any de la Xarxa LISMIVO Xarxa LismiVO

    El passat dijous 7 de febrer, la Xarxa LISMIVO va celebrar el seu primer plenari de l'any 2019. En aquest plenari es van acordar les accions que es durant a terme durant aquest any i es van  començar a parlar sobre les accions futures de la Xarxa de cara al 2020.

  • 18 de desembre de 2018 La Xarxa LismiVO recull la Placa al treball President Macià 2018 al Palau de la Generalitat LismiVO recull la placa

    Representrants del Consell Comarcal , impulor de la Xarxa LismiVO , van recollir al Palau de la Generalitat el guardó, que reconeix la Responsabilitat Social Empresarial  dins el món del treball, en un acte presidit pel president de la Generalitat,  Quim Torra , i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani .

  • 22 de gener de 2013 L'OCUPACIÓ A CATALUNYA 2010. CCOO

    L'Estudi de l'Ocupació a Catalunya 2010, editat per CCOO, recull els indicadors més important del mercat de treball a Catalunya, entre ells els de les persones amb discapacitat.

Darrera actualització: 12.01.2018 | 08:58